Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.11.2009 10:48 - Малко информация за свинския грип
Автор: suerte Категория: Технологии   
Прочетен: 917 Коментари: 0 Гласове:
1




Свинският грип се причинява от вирус, който напада лигавиците на носоглътката и дихателната система, вкл. белите дробове. Всеки вирус по принцип се размножава вътре в клетките на своите гостоприемници – в случая в клетките на лигавиците – и като използва тези клетки, ги разрушава и напада съседните. Така лигавиците се разорават от вируса и стават лесно проницаеми за бактериите – получават се усложнения като синузит, бронхит, пневмония.

Ето какво казва известната финландска лекарка д-р Лууканен по повод свинския грип:
"Не е страшен грипът, страшна е ваксината, защото вкарва в организма смесен човешко-свинско-птичи вирус, който е модифициран. Целта е да се намали населението и да се спечелят милиарди. Затова се настоява първо бременните и децата да се ваксинират. След ваксинация може да се получи синдром на Гилен-Баре (неврологични увреждания до парализа).
В САЩ властите са се застраховали, гласувайки закон, че не се полагат компенсации за увредено здраве от ваксината, защото предния път са платили много пари на хора, увредени от ваксини, които са ги съдили. Сега има закон, че не отговарят за усложненията на ваксинациите.
Започнала е пропаганда за сплашване на населението. Световната здравна организация иска хората насила да се ваксинират, докато преди е било само препоръка. Има гласуван закон, че при пандемия СЗО може да издава заповед за задължително ваксиниране. Сега се води 6 степен пандемия, но хората не боледуват толкова и всичко е само пропаганда.
Винаги се питайте кой има полза - биг фарма, които се занимават с цялото население, като преследват 2 цели - да се спечелят пари и да се разреди населението.
Финландското правителство е изменило закона и сега казва, че свинският грип не е толкова сериозен и затова хората сами трябва да си плащат ваксините, което означава, че не са длъжни да се ваксинират.
Надявам се никой да не се ваксинира, особено децата и бременните!"

Д-р Лууканен от Финландия - има лекции на ttp://www.youtube.com/creatrix13

При каквато и да било грипна епидемия е важна профилактиката и трябва да се укрепи имунната система. Продукти за подобен вид профилактика може да намерите тук . Като за начало може да започнете с продукта MAX FLAVONOID.

Ако искате да помогнете на себе си и на близките си, може спокойно да го направите с тези продукти. За повече информация може да ми пишете.


Тагове:   малко,   грип,


Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: suerte
Категория: Бизнес
Прочетен: 57693
Постинги: 17
Коментари: 2
Гласове: 32
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол